

Olemme tehneet kovan työn puolestasi: kuorineet mantelit ja jauhaneet ne hienoksi jauhoksi. Voit helposti leipoa niistä lempileivonnaisiasi, käyttää lettutaikinaan tai ruoanlaittoon. Mantelijauhossa on runsaasti proteiinia ja ravintokuitua, mutta vain vähän hiilihydraatteja. Kokeilemalla opit mantelijauhon käytön. Mantelijauho imee enemmän nestettä kuin tavalliset vehnäjauho. Mantelijauhoja käyttäessä taikina ei kohoa samalla tavalla, koska se on gluteenitonta. Lisää leivonnaisiin tarvittaessa tavallista enemmän munia tai psylliumjauhetta.
Ainesosat
LuomuMANTELIJAUHO
Saattaa sisältää: Cashewpähkinä, Hasselpähkinä, Macademiapähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Saksanpähkinä
Linkitetyt ruoka-aineet:
manteli,
Ravintosisältö /100g / 100ml
Energia
2520
kJ / 602kcal Rasva
54
g, josta tyydyttynyttä
4,1
gHiilihydraatit
5,4
g, josta sokereita
4,8
gProteiini
19
gSuola
0,04
gLisätietoja:
Ravintokuitu 14 g