Conaxess Trade Finland Oy

Kuvaus

Astu kanssamme herkullisen, maistuvan ja värikkään ruoan maailmaan.

Elintarvikkeiden brändisalkkumme on monimuotoinen: Meiltä löytyy kaikki tarpeellinen arjen peruselintarvikkeista täydellisiin nopeisiin välipaloihin. Salkustamme löytyy jotain jokaiseen makuun ja nälkään, olipa kyseessä se salainen ainesosa joka tekee ruoasta täydellisen, tai arkiaamun pelastava peruselintarvike. Teemme yhteistyötä laajan tuotevalikoiman tarjoavien brändien kanssa. Meiltä löydät teet ja näkkileivät, pasta- ja riisituotteet, kastikkeet ja säilykevihannekset sekä suolaiset ja makeat herkut. Sukella herkullisen ruoan maailmaan ja nauti upeista ruokahetkistä. Bon appetit!

Makeisvalikoimastamme löydät varmasti juuri sen oikean herkun tikkareista purukumiin ja suklaaseen.

Edustamamme makeismerkit tekevät arjesta suloisen makeaa, luovat hauskoja ja onnellisia muistoja ja tekevät arjen pienistä hetkistä ikimuistoisia. Jo pelkän nimen kuuleminen tuo mieleen laadukkaan suklaan, raikkaan piparmintun tai pehmeiden karkkien herkullisen maun ja saa veden herahtamaan kielelle. Kaikkea arjen herkkuhetkiin!

Kuulostaako kupillinen teetä tai lasillinen mehua houkuttelevalta?

Jos olet janoinen ja kaipaat jotakin virkistävää, ehkä hedelmämehu tai jääkylmä jäätee voi olla täydellinen ratkaisu. Jos himoitset kupillista herkullista laatuteetä, meillä on mitä tarvitset. Tuotemerkit juoma-portfoliossamme ovat korkealaatuisia sekä innovatiivisia ja niillä on vahva sija markkinoilla.

Katso kaikki edustamamme brändit.

Kuva
logo Conaxess Trade Finland Oy