Kavli Oy Planti

Kuvaus

Kavli (www.kavli.fi). Liikeideamme on parantaa ja helpottaa niin lasten kuin aikuistenkin päivän jokaista ateriaa, niin kotona kuin kodin seinien ulkopuolellakin. Onnistuaksemme työssämme ja pitääksemme asiakkaamme sekä kuluttajat tyytyväisinä, on meillä oltava motivoituneita työntekijöitä. Kavlilla on kirkas ja selkeä arvopohja, jonka kaikki konsernimme yhtiöiden palveluksessa olevat työntekijämme jakavat. Arvot ovat esillä arjessa ja niidenpohjalta on helppo reagoida erilaisiin tilanteisiin:

Tavoitteet, Pitkäjänteisyys, Kehittäminen, Yhteistyö

Nimi Kavli polveutuu Kavlin perustaja Olav Kavlin nimestä. O. Kavli AB on ruotsalainen elintarvikeyhtiö ja sen tehtaat sijaitsevat Älvsjössä, Tukholmassa ja Eslövissä Etelä-Ruotsissa, jossa valmistetaan sulatejuustoa, majoneesia, kastikkeita ja viinietikoita. Kavlilla on myös tuotantoa Suomessa, jossa valmistetaan maidottomia soija-, riisi-, ja kaurapohjaisia Planti-tuotteita (www.planti.fi). Kavlin Suomen tehdas sijaitsee Turussa.

Kavli on O. Kavli og Knut Kavli's Almennyttige Fond -säätiön omistama elintarvikekonserni. Tämä säätiö on yrityksen yksinomainen omistaja. Osa yrityksen voitosta ohjataan Kavli-säätiön yleishyödylliseen toimintaan. Säätiön tarkoituksena on jakaa humanitaarista apua sekä tukea tutkimusta ja kulttuuria. Säätiö jakaa vuosittain varoja erilaisiin projekteihin näille sektoreille. Kavli-säätiön hallitus päättää varojen jakamisesta täysin itsenäisesti, konsernin muusta toiminnasta riippumatta. Lisätietoja: www.kavlifondet.no

Kuva
Planti logo