Landeli Group Oy

Kuvaus

Aitoja makuja laatulihasta. Landeli Group on kotimainen ruokatalo, joka tarjoaa herkulliset lihat tuoreina ja jalosteina. Toimimme neljällä korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä: Maalaistuote Vataja, Pajuniemi, Partanen ja Lihajaloste Korpela. Parhaista raaka-aineista perinteisillä menetelmillä valmistetut lihatuotteet tarjoavat unohtumattoman makumatkan ja antavat energiaa päivän jokaiseen hetkeen. Vaalimme aitoja makuja, joita suomalaiset rakastavat.

Toimintamme periaatteita ovat myös kunnioitus parhaita raaka-aineita kohtaan sekä perinteiset valmistusmenetelmät.

Landeli – Kun haluat aitoa.

 

Maalaistuote Vataja on erikoistunut perinteisiin ja laadukkaisiin lihajalosteisiin. Herkulliset lihatuotteet valmistuvat yli 30 vuoden vankalla kokemuksella ja omilla resepteillä Kankaanpäässä. Ruoka-aineallergiat huomioivat tuotteemme tuovat ikimuistoisen makuhetken suurenkin väen juhlaan. Yli 20 vuoden ajan Vatajan lihaleikkeillä, makkaroilla ja nakeilla on ollut Suomen ainoa Allergia- ja astmaliiton myöntämä allergiatunnus. Kun lapsille valmistetaan nauravat nakit tai makoisat makkararuoat nitriitittömistä Vatajan tuotteista, ei tarvitse huolehtia nitriitin suositellun päiväannoksen ylittymisestä.

Lihajaloste Korpela valmistaa koko Suomen tuntemat suussa sulavat lihaherkut yli 60 vuoden kokemuksella. Vankka ammattitaito ja korkealaatuiset raaka-aineet tarjoavat makujen sinfoniaa A-luokan makkaroista moninkertaisiin testivoittajiin. Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat aidot savusaunatuotteet, perinteiset ruoka- ja leikkelemakkarat, erilaiset kokoliha- ja erikoisvalmisteet sekä valmisruoka ja einestuotteet. Huittisissa ja Honkajoella tiedetään, miltä lihan kuuluu maistua.

Kuva
Landeli Group Oy