Virtasalmen Viljatuote Gluteeniton Lettujauhoseos

Gluteeniton Lettujauhoseos

Gluteenittomalla lettujauhoseoksella valmistat helposti maukkaat isot tai pienet letut eikä lettu repeile pannulla. Kokeile tarjoilla suolaisena esimerkiksi jauhelihatäytteellä tai makeana vaikka kinuskikastikkeen ja marjojen kera.

GLUTEENITTOMAT LETUT

  • 5 dl maitoa tai vettä
  • 3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Lettujauhoseosta
  • 2 kananmunaa
  • ½ – 1 tl suolaa
  • Paistamiseen voita tai öljyä.
VALMISTUS

Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa. Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten joukkoon. Anna turvota n. 10 minuuttia. Sekoita taikina aina ennen uuden annoksen ottamista, silla jauhot vajoavat kulhon pohjalle. Paista ohukaispannulla pieniä lettuja tai paistinpannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja.

Vilja ja –valmisteet
Virtasalmen Viljatuote Oy
Laktoositon
Soijaton
Maidoton
Munaton
Vähälaktoosinen
Gluteeniton
EI-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Ainesosat

Riisijauho
Tumma täysjyväriisijauho
Tattarijauho
Maissijauho
Tumma tef-jauho
Psyllium

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1428
kJ / 341kcal
Rasva
1,6
g, josta tyydyttynyttä
0,3
g
Hiilihydraatit
74,0
g, josta sokereita
0,5
g
Proteiini
7,5
g
Suola
<0,1
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 3,7 g
Linkitetyt ruoka-aineet:
riisi (vilja), tattari, maissi (vihannes), teff, psylliumsiemen,