Virtasalmen Viljatuote Oy

Kuvaus

Virtasalmen Viljatuote Oy:llä on yli 20 vuoden kokemus gluteenittomien myllytuotteiden valmistamisesta. Suomalaisella työllä haluamme tuottaa puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista maistuvia tuotteita asiakkaillemme ilman säilöntä- ja lisäaineita. Myös materiaalihankinnoissa suosimme mielellämme suomalaista.

Kaikki tuotantotilamme ovat vain gluteenittomien tuotteiden valmistukseen ja kaikki tuotteemme ovat luonnostaan gluteenittomia. Omassa myllyssämme jauhamme tattaria ja riisiä, joiden lisäksi valikoimastamme löytyy runsaasti tuotteita maissista (GMO-vapaa), hirssistä, tummasta teffistä ja leivonnan apuaineena käytettävästä psylliumista. Lisäksi valikoimaamme kuuluu useita gluteenittomia kauratuotteita.

Olemme kehittäneet oman tuoteperheen gluteenittomista jauhoseoksista, joita on kahdeksan erilaista: Vaalea jauhoseos, Tumma jauhoseos, Pullajauhoseos, Rouheinen jauhoseos, Porkkanajauhoseos, Lettujauhoseos, Kaurajauhoseos ja Härkäpapujauhoseos.

Huolellinen omavalvonta ja säännölliset laboratoriotestit tuotteiden puhtaudesta takaavat elintarvikkeidemme turvallisuuden.

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupassa www.virtasalmenviljatuote.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagrammista nimellä Virtasalmen Viljatuote!

Tuotteitamme löydät S-ryhmän ja K-ryhmän kaupoista, Halpa-Halleista sekä yksittäisiltä jälleenmyyjiltä. 

 

Kuva