Banaaniletut resepti

Banaaniletut
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Banaaniletut gluteenittomasta jauhoseoksesta. Näiden lettujen valmistamiseen et tarvitse kananmunaa.

Ainesosat

Määrä Valmistusaine
300 g banaania
3 dl vettä
0,2 tl suolaa
2 rkl sokeria
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
Linkitetyt ruoka-aineet: banaani, vesi, ruokasuola, ruokosokeri, E500/ruokasooda (leivinjauhe), maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), E412, E464, E401, E440, E575, E101

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
20
kpl
  1. Ohjeesta tulee n. 20 pientä lettua. Soseuta banaani. Lisää joukkoon vesi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne sitten banaanin joukkoon hyvin sekoittaen.
  3. Anna turvota puoli tuntia ennen paistoa.
    Banaanin tilalla voit käytää myös esim. saman määrän perunasosetta.

Reseptiin liittyviä tuotteita