Juusto-piirakkapohja resepti

Juusto-piirakkapohja
Suolaiset piirakat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmista täyteläinen juusto-piirakkapohja ja täytä piirakka lempitäytteilläsi. Pohjaa on käytetty esimerkiksi Erimenun tomaatti-vuohenjuustopaistoksessa: www.erimenu.fi/resepti/tomaatti-vuohenjuustopaistos

Ainesosat

2,5 dl gluteenitonta karkeaa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 tl timjamia
0,25 tl suolaa
1 dl laktoositonta ruokakermaa
1,5 dl laktoositonta juustoraastetta
0,5 dl öljyä
1 kananmuna
Linkitetyt ruoka-aineet: timjami, ruokasuola, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), maissitärkkelys, riisijauho, perunatärkkelys(jauho), sokerijuurikaskuitu, ruokosokeri, E412, E464, E401, E440, E101, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
6
kpl

1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet.

2. Lisää jauhoseokseen neste, juustoraaste, öljy ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi.

3. Painele taikina leivinpaperin päälle pyöreään kakku- tai piirakkavuokaa (halkaisija 21 cm).

4. Lisää haluamasi täytteet.

5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.