Luumumuffinit resepti

Luumumuffinit
Makeat pullat ja muffinsit

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmis luumumarmeladi tuo helposti makeutta ja pehmeyttä muffineihin. Kokeile myös muita kiinteitä marmeladeja.

Ainesosat

100 g maidotonta margariinia
1 dl sokeria
2,5 dl riisijauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 dl vettä
60 g luumumarmeladia
40 g laktoositonta vaniljatuorejuustoa
Linkitetyt ruoka-aineet: ruokosokeri, vesi, luumu, maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, vanilja, rypsiöljy, palmuöljy, kookosöljy, E471, E472c, ruokasuola, keinotekoinen aromi, E160a, riisijauho, E450, E500/ruokasooda (leivinjauhe), E330, maissitärkkelys

Valmistusohje

Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
10
kpl

1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää joukkoon kuivat aineet ja vesi.

2. Lisää viimeisenä marmeladi ja tuorejuusto.

3. Jaa taikina lusikalla muffinivuokiin. Jos käytössäsi on muffinipelti, asettele vuoat sen koloihin. Näin muffinit paistuvat tasaisen pyöreiksi.

4. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.