Maissipolenta resepti

Maissipolenta
Puurot
Kasvisruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Valmista hetkessä maissipolenta, jonka voi tarjoilla puurona tai lisäkkeenä. Mausta puuroa halutessasi tuoreilla marjoilla tai kanelilla ja kardemummalla. Lisäkkeeksi tarjoiltuna polentan joukkoon sopivat esimerkiksi tuoreet yrtit tai granaattiomenan siemenet.

Ainesosat

8 dl vettä
2 dl polentasuurimoita
1 tl suolaa
2-3 rkl rypsiöljyä
Linkitetyt ruoka-aineet: vesi, ruokasuola, maissi (vihannes), rypsiöljy

Valmistusohje

Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl

1. Kiehauta vesi. Sekoita joukkoon suurimot ja suola. Keitä 2 minuuttia koko ajan sekoittaen.
2. Lisää rasva. Tarjoile.