Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Jos haluat pellillisen pannukakkua, tee taikina kaksinkertaisena. Tarjoa pannukakku esimerkiksi hillon tai tuoreiden marjojen kanssa.
Ainesosat
| 1,25 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | grahamjauhoja |
| 1 rkl | vehnälesettä |
| 1,5 rkl | sokeria |
| 4 dl | kasvijuomaa (esim. kaurasta) |
| 60 g | omenasosetta |
| 1 | kananmuna |
| 2 rkl | rypsiöljyä |
| Voitelu: | |
| 1 rkl | rypsiöljyä |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vehnä (vilja), vehnätärkkelys jossa gluteenia yli 100mg/kg, ruokosokeri, omena, kananmuna, kananmunan keltuainen, kananmunan valkuainen, ovalbumiini (muna), E1105 (muna), vesi, kaura (vilja), rapsiöljy, E340, E170, ruokasuola, E101, rypsiöljy
Valmistusohje
Valmistusaika:
Melko nopea (alle 1h)
Annokset:
6
kpl
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää neste. Vatkaa joukkoon omenasose, muna ja rasva.
2. Voitele vuoka (30 x 20 cm) öljyllä.
3. Kaada taikina vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

