Pannacotta agar-jauheella resepti

Pannacotta agar-jauheella
Jälkiruuat

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tämä pannacotta hyydytetään agar agar -jauheella. Mausta mieluisilla lisukkeilla.

Ainesosat

5 dl laktoositonta kuohukermaa
0,5 dl sokeria
0,5 tl aitoa vaniljajauhetta
1 tl agar agar -jauhetta
Linkitetyt ruoka-aineet: maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, ruokosokeri, vanilja, agar

Valmistusohje

Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
4
kpl

1. Mittaa kattilaan kaikki aineet. Kiehauta ja hauduta 3-4 minuuttia, jotta agar agar aktivoituu.

2. Ota kattila pois liedeltä. Kaada tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään pariksi tunniksi tai yön yli. 

3. Kun pannacotta on jähmettynyt, koristele tuoreilla marjoilla, hedelmillä tai hillolla.