
Jälkiruuat
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Tämä pannacotta hyydytetään agar agar -jauheella. Mausta mieluisilla lisukkeilla.
Ainesosat
5 dl | laktoositonta kuohukermaa |
0,5 dl | sokeria |
0,5 tl | aitoa vaniljajauhetta |
1 tl | agar agar -jauhetta |
Linkitetyt ruoka-aineet:
maitoproteiini, laktoositon-laktoosia tuotteessa alle 10mg /100g, ruokosokeri, vanilja, agar
Valmistusohje
Valmistusaika:
Pitkäkestoinen (yli 2h)
Annokset:
4
kpl
1. Mittaa kattilaan kaikki aineet. Kiehauta ja hauduta 3-4 minuuttia, jotta agar agar aktivoituu.
2. Ota kattila pois liedeltä. Kaada tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään pariksi tunniksi tai yön yli.
3. Kun pannacotta on jähmettynyt, koristele tuoreilla marjoilla, hedelmillä tai hillolla.