Kastikkeet
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Dipin kaveriksi sopivat kasvikset, kuivatut leipätikut tai sipsit. Kokeile myös lihan kastikkeena.
Ainesosat
| 2 dl | kookoskermaa |
| 2 rkl | viinietikkaa (esim. valkoviinietikkaa) |
| 1 rkl | limemehua |
| 1 tl | valkosipulijauhetta |
| 0,25 tl | suolaa |
| 0,5 nippua | ruohosipulia |
Linkitetyt ruoka-aineet:
limetti, valkosipuli, ruokasuola, ruohosipuli, kookos, vesi, etikka, viinirypäle/rusina, E223
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Yhdistä kulhossa kaikki ainekset paitsi ruohosipuli. Sekoita ainekset sähkövatkaimella kuohkeaksi.
2. Huuhtele ja hienonna ruohosipuli. Lisää muiden ainesten joukkoon. Sekoita.
3. Anna tekeytyä jääkaapissa.

