
Puurot
Ruokavalio
Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista
Kontaminaatioriskit
Talkkunajauhoista voi keittää puuron. Ole tarkkana talkkunaa valitessasi, sillä eri valmistajien talkkunoissa on eri raaka-aineita. Tässä reseptissä käytetään gluteenitonta kauratalkkunaa. Tarjoile samettinen puuro esimerkiksi marjojen tai hedelmäpalojen kanssa. Reseptikuvassa puuron kanssa tarjoillaan päärynää ja puolukkaa.
Ainesosat
1 l | vettä |
3,5 dl | gluteenitonta kauratalkkunaa |
Linkitetyt ruoka-aineet:
vesi, gluteeniton kaura, ruokasuola
Valmistusohje
Valmistusaika:
Nopea (alle ½h)
Annokset:
4
kpl
1. Mittaa kattilaan vesi ja talkkuna. Sekoita vispilällä tasaiseksi.
2. Kuumenna kiehuvaksi, ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia. Sekoita välillä.