Hirvelän Kaurakaakao Gluteeniton

Hirvelän Kaurakaakao Gluteeniton
Juomat
Vilja ja –valmisteet

Tuottaja

Hirvelän Kaurapaahtimo

Ruokavalio

Maidoton
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Soijaton
Munaton
Gluteeniton
Ei-vehnää-ohraa-ruista

Kontaminaatioriskit

Tuotteella ei ole kontaminaatioriskejä.

Hirvelän herkullinen kaurakaakao maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Tuotteen käyttö on kuin lasten leikkiä. Mittaa kaksi kukkurallista teelusikallista lasilliseen maitoa tai kaurajuomaa. Sekoita ja nauti!

Syksyllä 2023 Hirvelän valikoimissa aloittaa markkinoiden ensimmäinen perinteisen kaakaojauheen tavoin käytettävä kaurakaakaojuomajauhe. Hirvelän Kaurakaakao sisältää 33% vähemmän sokeria ja 148% enemmän ravintokuitua kuin vertailun keskimääräiset  perinteiset kaakaojuomavalmisteet. Kaurakaakaon sisältämä kuitu on meillä Hirvelässä kehitettyä  kotimaista  kaurakuitua. Tuote sisältää 31% kotimaista kauraa. Sen lisäksi, että Hirvelän Kaurakaakao on markkinoiden ensimmäinen perinteisen kaakaojuomaauheen tavoin käytettävä kaakaojuomajauhe, on se myös ensimmäinen suomalainen kaakaojuomajauhe, joka täyttää "Ruokaa omasta maasta"-merkin kotimaisuusasteen. Käytämme vain kotimaista kauraa sekä vastuullisesti tuotettua Rainforest Alliance:n sertifioimaa kaakaojauhetta.

Hirvelässä on paahdettu kauraa vuodesta 1966. Olemme aina vain vakuuttuneita siitä, että suomalainen kaura on maailman parasta ravintoa.

Ainesosat

Sokeri, gluteeniton kaura, vähärasvainen kaakao (16%), emulgointiaine (auringonkukka- ja/tai rapsilesitiini), suola, luontainen aromi.

Linkitetyt ruoka-aineet:
ruokosokeri, gluteeniton kaura, kaakaojauhe, E322/auringonkukkalesitiini, E322/rapsilesitiini, ruokasuola, luontainen määrittelemätön aromiuute,

Ravintosisältö /100g / 100ml

Energia
1498
kJ / 358kcal
Rasva
3,8
g, josta tyydyttynyttä
1,3
g
Hiilihydraatit
65,6
g, josta sokereita
52,3
g
Proteiini
6,2
g
Suola
0,6
g
Lisätietoja:
Ravintokuitu 17,1 g